Annorlunda hangouts

Jan 14, 2017 by

Share Button

Lady Dinah’s Cat Emporium – kattkafé!

Saknar du Misse som blev kvar hemma hos mamma i Sverige? Är dina flatmates allergiska mot husdjur? Misströsta ej! På Lady Dinah’s Cat Emporium kan du mysa med katter under fikat. För £6 får du komma in och klappa på hittekatter, beställa in afternoon tea (ingår ej i priset) och kakor samt köpa snacks till de fyrbenta små vännerna. Ett besök varar i 90 minuter. Glöm inte bort att boka i förväg!

Adress, telefon & öppetider
152-154 Bethnal Green Road, Shoreditch, London, E26DG

Tel: +44 (0) 2077290953

Öppet: Alla dagar förutom onsdag, 9.00 – 21.00

Läs mer om Lady Dinah’s Cat Emporium


Torture Garden – fetishklubb

Feeling kinky? Torture Garden är Europas största fetishklubb som hålls varje månad i (mycket passande!) en ombyggd kyrka. Klubben är döpt efter Octave Mirbeaus erotiska roman och har ett stort dansgolv, musikaliska akter, fashion shows, performance art och en S&M-kammare. Hit kommer allt från trendiga clubbers till etablerade S&M-utövare till arty alternativ-hipsters av alla möjliga sexualiteter, i åldrarna 18-60. Grundarna Alan Pelling och David Wood startade Torture Garden i oktober 1990 då de ville skapa något progressivt och cutting edge för S&M-communityn.

Adress & telefon
111 Cremer Business Centre, 37 Cremer St, London E2 8HD

Tel: +44 (0)20 7613 4733

Läs mer om Torture Garden.


Club Aquarium

För den som vill sippa på Mojitos och kanske ta sig ett dopp i en riktig tropisk pool så är detta klubben att gå till.

Adress, telefonnummer & öppettider
256-264 Old Street,
Shoreditch,
London,
EC1V 9DD

Tel:+44 (0)20 7253 3558

Tube: Old Street

Måndag-Söndag 22:00-04:00

Läs mer om Club Aquarium.


Hot Breath Karaoke

Den här baren har kallats för ”Londons roligaste karaokebar” och är oerhört populär. Beläget mitt i Shoreditch, gästas den här annorlunda karaokebaren av ”the Hoxton Hipsters” (folk i området) som alla vill delta i karaokeshowen. Baren påminner mycket om gamla lyckohjulsprogram då ”you have to sing to spin – and spin to win” – deras egna ledord. Här kan man välja från över 7000 låtar och det finns också priser att vinna för den som uppträder med dans och spektakel till sin låt.

Adress, telefon & öppetider
The Legion, 348 Old Street, London, EC1
Tel: 020 7729 4441

För öppettider se Hot Breath.


Toppers BDSM Club

Har du läst 50 Shades of Grey och fått upp ögonen för lite smisk och snusk? Då ska du ta dig till Toppers club som går under prefixet ”Londons vänligaste fetishklubb”. Detta är det bästa stället för nybörjare då du vid dörren blir mött av utlovat trevliga värdinnor, alternativt in-house ”dominants” som gladeligen svarar på alla frågor du har. Här finns även rum där du kan byta om till lack och läder ifred samt stylister som hjälper dig med smink och kläder. Utöver all utlovad vänlighet hittar du här en öppen- och en privat tortykammare, sexgungor, sexleksaker i regnbågens alla färger samt professionella dominants som kan piska dig sönder och samman. Inga konstigheter.

Adress & pris
Events hålls andra fredagen och sista söndagen varje månad på The Flying Dutchman, 156 Wells Way, Camberwell, SE5 7SY
£15 för singlar, £25 för par

Läs mer om Toppers.


Prince Charles Cinema

Om du inte har testat på Sing-a-Long-kvällarna på Prince Charles Cinema mitt på Leicester Square så har du definitivt missat något. En Sing-a-Long kväll är en kväll då en musikalfilm så som Grease, Rocky Horror Picture Show eller Sound of Music visas för en publik som har klätt upp sig i filmkaraktärernas kostymer och sjunger med i varje låt. Den här biografen har även en stor bar i källarvåningen som påminner mycket om gamla Hollywood filmer med röd sammet och gamla filmaffischer. Hit går du om du vill klä dig som en Pink Lady ifrån Grease, dricka vin, och sjunga högt i en biosalong utan att få skäll ifrån resten av publiken.

Adress, telefon & öppetider
The Prince Charles Cinema
7 Leicester Place, London, WC2H 7BY
Tel: 020 7494 3654

För mer information om Sing-a-Long event, besök Prince Charles Cinema.


Renaissance Rooms Vauxhall – Rollerdisco

Londons största Rollerdisco går runt och rullar vidare och lovar underhållning på fyra hjul i cirkelform. Musiken går från 60, 70 och 80-tal hela vägen till Drum n Bass. Hit kommer amatörer, spandex-fetischister, Derbygirls och Dance Jam-proffs. Garanterat ögongodis hela kvällen. Skridsouthyrning på plats.

Adress, telefon & öppetider
The Renaissance Rooms, Vauxhall

Torsdag 20-00
Fredag & Lördag 20-02
Läs mer om Renaissance Rooms Vauxhall.


The Church

Något av ett doldisfenomen i London men svårt att glömma när man väl unnat sig ett besök. The Church (numera beläget på The Clapham Grand) håller ”gudstjänst” varje söndag från 12.00 (dagtid!) till 15.30. Till vandringssägnerna hör att entré kan vägras till den otrogne som inte köper minst tre ölbiljetter i dörren. En grabbig fyllefest, ett söndagsrave eller en hel religion? Meningarna går isär men alla enas om att måndag är det nya veckoslutet.

Adress, telefon & öppetider
The Clapham Grand
21-25 St John’s Hill Clapham Junction
London SW111TT
Tel: 0208 898 7007

Söndag 12-15.30

Läs mer om The Church.


Se även

Marknader  London

Shopping  London

Vintage  London

Musikaler London

Weekend  London

Sightseeing London

Gratis i London

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.