Efter Guy Fawkes kommer juldekor på riktigt

Nov 8, 2015 by

Share Button

Havet av Poppys prydligt placerade på herr-rockar, skinnjackor och kavajslag tynar sakta men säkert bort. Vi ses igen nästa höst! Nu är det dags för julpynt..

Julpynt i London är inte riktigt som den traditionella julstrumpan hemma. Här hittar du nya varianter varje år, det ena vackrare eller värre än det andra. Modernt, traditionellt och kontroversiellt i en salig blandning. Här kommer iaf några av årets dekorerade gatufavoriter:

  • Harrods, Harvey Nicols, och de uppradade varuhusen på Oxford street är värda ett nattligt besök. Dels för att skippa den omtumlande vågen av människor som du möter i varje hörn, dels för att ljusen gör sig (självfallet) så mycket bättre i mörkret.
  • Liberty’s traditionella Christmas Room är fantastiskt mysigt. Här kan du förkovra dig i delikata juldekorationer och vi varnar för att både en eller två julkulor kommer slinka med dig ut till den andra sidan av byggnadens läckra korsvirkesfasad.
  • Kew Garden har en inbjudande ljusuppsättning, precis som att någon strött älvstoft ut över den prunkande parken (yes, även vintertid), samtidigt erbjuder området inbjudande aktiviteter för både gammal som ung.
  • Nytt för i år är The Strand som får sin julbelysning för första gången om ett par dagar, spännande att se vad det här året kommer bjuda på..

libertys christmas room

Psst. Ni glömmer väl inte julmarknaden den 19-22 november i Ulrika Eleonora kyrka. Det perfekta tillfället att våga glutta in i sig själv och leta sig fram till de där förträngda julkänslorna. Därefter kan det vara dag att sätta på den första julskivan – vilken blir årets mest spelade jullåt månntro?

hälsningar/ A.K.A. Relocations Teamet

A.K.A. Relocations erbjuder en skräddarsydd service för privatpersoner och företag som vill köpa eller hyra bostad i London med omnejd. Som kund till A.K.A. får ni hjälp att identifiera hus eller lägenhet efter era specifika önskemål. Genom vår insats sparar ni både tid och pengar, och vi ser till att ni har möjlighet att göra bästa möjliga val. Vårt team består av svenskar som bland annat är uppvuxna i London men även utomlands och som har erfarenhet av relocation själva.

Lämna en kommentar