Hjälp att hitta ditt nya perfekta boende?

Aug 11, 2015 by

Share Button
cropped-iStock_000011022490Medium11.jpg
Då är A.K.A Relocations precis det du behöver!

Vi erbjuder en skräddarsydd service för privatpersoner och företag som är intresserade av att köpa eller hyra bostad i London med omnejd. Som kund till A.K.A. får ni hjälp att identifiera hus eller lägenhet efter era specifika önskemål. Genom vår insats kan ni spara både tid och pengar, och vi ser till att ni har möjlighet att göra bästa möjliga val.

Vi tittar på bostäderna i förväg och väljer därefter endast ut det för varje kund bästa objektet, för presentation vid en för kunden lämplig tidpunkt. Vi har ett stort nätverk av fastighetsmäklare, fastighetsföretag och privata kontakter, kombinerat med tillgången till den senaste bostadsdatabasen som kontinuerligt uppdateras med alla nya objekt som kommer ut på marknaden. Vårt mål är att hitta en perfekt bostad, men även att erbjuda kunden en allround-service och att göra allt för att kunden ska komma väl tillrätta i sitt nya bostadsområde.

A.K.A. kan även hjälpa till med att hitta lämpliga skolor samt ordna rundturer i olika områden i orienteringssyfte.

”Vi är väldigt imponerade över hur A.K.A hittade vår bostad samt skötte förhandlingarna av kontraktet. Med hjälp av A.K.A lyckades vi hitta vad vi var ute efter. Tolkning av det relativt komplicerade kontraktet var också ovärdelig hjälp.”

Karl Bodin Phd Stockholm Sweden

”A.K.A Relocations var det perfekta valet för mig när jag skulle flytta till London i somras. Trevliga Kristina och hennes vänliga och kompetenta personal förstod mina behov och önskemål. Vi hittade vårt nya hem och hela familjen var nöjda. Att bosätta sig i en ny bostad var enkelt med hjälp av A.K.A.  De behövdes en vecka av deras professionella service för att reda ut allting före inflytt. Idag använder jag fortfarande A.K.A management och concierge service som jag starkt kan rekommendera då de gör att min vardag flyter på som den ska. 

A.K.A Relocations med dess ägare Kristina Kennedy vet precis vad som behövs för att göra en kund nöjd.”

Lämna en kommentar