Sevärdheter och Attraktioner i London

Feb 1, 2017 by

Share Button

Sevärdheter och Attraktioner i London

Sevärdheter och attraktioner London - Big Ben

Big Ben och House of Parliament

Big Ben, klocktornet vid parlamentshuset är ett av Londons mest kända riktmärken och en av de sevärdheter och attraktioner i London som får mest besök årligen. Klockan ringde för första gången över London den 31 maj 1859 efter att det nya parlamentshuset byggts upp efter en brand 1858. Klocktornet reser sig hela 96,3 meter över marken och minutvisaren är 4,3 meter lång. Big Ben är ett måste att besöka för dig som är i London för första gången. Tyvärr är det inte möjligt för turister att gå upp i klocktornet men fotomöjligheterna från marken är bra. För den som vill besöka House of Parliment (Parlamentshuset) och se lagar klubbas igenom eller gå på guidade turer går detta dock bra.

Adress:
Palace of Westminster House of Commons, London SW1A OAA
Pris: Gratis
Tube: Westminster

Läs mer om Big Ben & House of Parliment.


Westminster Abbey

I Westminster Abbey har de brittiska kungligheterna krönts sedan 1000-talet. Den nuvarande vackra gotiska kyrkan, som idag finns på UNESCOs världsarvslista uppfördes dock på 1200-talet och sedan dess har King Edwards kungastol använts vid varje kröning. Även kungliga bröllop har hållits här och det är i Westminster Abbey som Prins William och hans Kate gifte sig den 29 april 2011. Det var det 16:onde kungliga bröllopet i Westminster Abbey genom tiderna. Förutom kröningar, bröllop och dop är det också i Westminster Abbey som kungligheter begravts. Här ligger även stora män så som Isaac Newton, Charles Darwin och Charles Dickens begravda.

För den som vill finns det möjlighet att gå in i kyrkan och uppleva den spektakulära interiören, på egen hand eller med guide. Det finns även möjlighet att delta vid de gudstjänster som hålls upp till fyra gånger per dag. Kyrkan har också ett populärt museum som är väl värt ett besök.

Adress och öppettider:
Palace of Westminster House of Commons, London SW1A OAA
Måndag, tisdag, torsdag, fredag & lördag: 09.30 – 15.30
Onsdag: 09.30 – 18.00
Söndag: Stängt för turister
Museet har öppet dagligen 10.30 – 16.00

Pris: Vuxen £18.00, Barn mellan 11-18 år £8.00, Barn under 11 år går in gratis
Tube: Westminster

Köp biljetter till Westminster Abbey här. 

Läs mer om Westminster Abbey.

 


Buckingham Palace

Buckingham Palace är en av de populäraste attraktionerna för turister i London att besöka och är Queen Elisabeths officiella bostad. Här bor också henne man Prince Philip Duke of Edinburgh, Prince Andrew the Duke of York, Prins Edward the Earl of Wessex och hans fru Sophie the Countess of Wessex. Om Queen Elisabeth är hemma är flaggan hissad.

Palatset i sig är en upplevelse utifrån men för den som vill uppleva mer brukar ”Changing of The Guard” ceremonin vara uppskattat. Den brukar hållas varje dag sommartid, och varannan dag vintertid kl 11.30 men ställs in om det är dåligt väder. Under sommaren, mellan juli och september kan man också gå på guidade turer inne i palatset. Dessa brukar ta 2-3 timmar. Missa inte heller Queen’s Gallery där konstföremål och andra skatter visas upp. Dessa föremål tillhör staten men skyddas av Queen Elisabeth.

Adress och öppettider:
Buckingham Palace, SW1A 1AA
Måndag-söndag: 09:45-18:30 (sista insläpp 15:45)
Pris: Vuxen, från £19, barn under 17 år, från £10.85, barn under 5 år går in gratis
Tube Victoria eller Green Park

Läs mer om Buckingham Palace.


Piccadilly Circus

Ett måste för Londonturisten är ett besök på ett av Londons mest välkända kännetecken – Piccadilly Circus. Inte minst för att kunna nynna lite lätt på Pernilla Wahlgrens schlagerklassiker. Här hittar du Shaftesbury Memorial, fontänen med Eros på toppen som är en populär mötesplats för Londonbor och turister. Här finns också neon reklamskyltarna – båda vilka genom tiderna förevigats många gånger genom turisternas kameror.

Runt omkring Piccadilly Circus finns också stora varuhus värda ett besök, inte minst Lillywhites som säljer sportkläder och sportutrustning på 6 olika våningar. För den som är sugen på mer shopping ligger stora shoppinggator som Regents Street, Oxford Street, Bond Street och Carnaby Street inom promenadavstånd. Läs mer under shopping i London!

Adress:
Piccadilly Circus, London W1
Pris: Gratis!
Tube Piccadilly Circus

Läs mer om Piccadilly Circus.


Leicester Square

Detta torg, som uttalas ”Lester Square” bjuder på liv och rörelser för Londons alla turister, här finns biografer, restauranger och nattklubbar i överflöd. För den som vill hänga med lokalbefolkningen är Leicester Square kanske inte rätt plats. Det är dock oftast här som de stora filmpremiärerna håller hus och har du tur får du se stora Hollywoodstjärnor på nära håll. Om du inte ser dem i person kanske du hittar dem på marken där plattor med välkända stjärnors namn ligger utspridda.

Leicester Square är en bra utgångspunkt om du ska gå på teater i West End och det är också här tkts ligger. Här kan du köpa rabatterade biljetter till kvällens föreställningar men kom tidigt, kön brukar ringla sig lång när tkts öppnar. Det finns många biljettombud runtomkring i West End, risken är dock stor att du blir lurad så se till att du köper dina biljetter från den officiella biljettförsäljaren tkts som drivs av the Society of London Theatre. Tkts är bra för dig som är något flexibel med vad du kan tänka dig att se, har du specifika önskemål är det bra om du bokar biljetter i förväg eftersom de mest populära föreställningarna kan ha sålts slut.

Adress och öppettider:
Leicester Square, London WC2H
tkts öppetider
Måndag – lördag: 09.00 – 19.00
Söndag: 11.00 – 16.00.

Pris: Gratis för Leicester Square, Biljetterna från tkts kan du få för halva priset mot ordinarie biljettpris
Tube Leicester Square

Läs mer om Leicester Square.
Läs mer om tkts.


Trafalgar Square

Trafalgar Square är ett av världens mest kända torg och är döpt efter slaget vid Trafalgar. Här finns också hjälten från slaget Horatio Nelson förevigad på toppen av Nelson’s Colum och han vaktas av de skulpterade lejonen nedanför. Vid Trafalgar Square hittar du också The National Gallery vilket med de stora fontänerna framför inbjuder till vackra kort för Londons alla turister.

Ibland visas stora viktiga sportevenemang på storbildskärmar vid Trafalgar Square och det är också här som många kommer och firar om England vunnit en stor match. Trafalgar Square är också ofta utgångspunkt för stora demonstrationer och festivaler så som Eid in the Square och Diwali in the Square.

Adress:
Trafalgar Square, London SW1Y 5BJ
Pris: Gratis!
Tube Charing Cross

Läs mer om Trafalgar Square.


Southbank Centre (Royal Festival Hall)

Southbank Centre är ett världsberömt kulturcentrum på den södra stranden av Themsen. Skapad 1951 för “The Festival of Britain”, är Southbank Centre en av de mest besökta kulturplatserna i London.

‘The most vibrant arts centre in the country.’ – The Guardian
‘Britain’s leading arts institution” The Daily Telegraph

De erbjuder ett brett utbud av kulturella evenemang. Du kan underhållas av musik, dans, konst, performance under hela året. Delta i fria aktiviteter och evenemang och njuta av ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker.

Varje år uppträder tusentals musiker och artister inför miljontals besökare, vilket gör detta ett av de mest populära kulturella destinationer i landet. De har även olika typer av festivaler under hela året.

Southbank Centre inkluderar – Royal Festival HallQueen Elizabeth Hall, the Purcell Room, the Hayward Gallery och Saison Poetry Library.

Adress:
Palace of Westminster House of Commons, London SW1A OAA
Pris: Beroende på festival/utställning
Tube: Waterloo

Läs mer om Southbank Centre.


London Zoo

London Zoo är ett av världens äldsta zoologiska trädgårdar och öppnade år 1828. Här kan man få se och hälsa på alla möjliga djur, t.ex. tigrar, flodhästar och apor. Man kan även se på alla småkryp och läskiga ormar och spindlar för den som vill och är lite modigare. Ett måste är att gå och titta på pingvinerna, eftersom de då och då brukar utföra en liten dans tillsammans för att imponera på sin publik.

Adress och öppettider:
Outer Circle, Regent’s Park NW1 4RY
Måndag-fredag 10-17.30 (Stängningstiden varierar olika säsonger)
Pris:  Vuxen £23 Barn £17
Tube: Camden Town

Köp biljetter till London Zoo här. 

Läs mer om London Zoo.


Madame Tussauds

Vill du ha tungmätartävling med Miley? Posera med drottningen, E.T eller pojkarna i One Direction? Madame Tussauds har världens största kollektion av vaxdockor, alla modellerade efter vår tids största filmikoner, kungligheter, artister, atleter, poeter och politiker. Kändisar helt enkelt! På museet hittar du över 400 figurer i mänsklig storlek. The Chamber of Horrors; skräckkammaren, finns till för de mest vågade. I detta separata rum finns avbildningar av avrättningar, blodiga huvuden utan kroppar och historiska mördare så som Adolf Hitler och Guy Fawkes. Museet slog först upp dörrarna för nästan 200 år sedan och är ett av Londons mest populära turistattraktioner.

Aktuellt
Från och med den 16 maj 2015 öppnar Madame Tassuads Star Wars-utställning. Några av filmvärldens mest legendariska karaktärer, därav Obi-Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn och Anakin Skywalker, kommer på display i ett multimiljonprojekt skapat ihop med Lucasfilm och Disney.

Adress och öppettider:
Marylebone Road, London NW1 5LR
Måndag – söndag: 9.30 – 17.30

Pris: Vuxen (16+) £30.00 vid dörren (£33.00 från och med 16/05/2015), £22.50 online. Barn (4-15 år) £25.80 vid dörren (£28.80 från och med 16/05/2015), £19.29 online.
Tube: Baker Street

Köp biljetter till Madame Tussauds här. 

Läs mer om Madame Tussauds.


Saatchi gallery

Charles Saatchis galleri för modern konst erbjuder innovativa installationer från världskända såväl som för allmänheten okända unga konstnärer över hela världen. Andy Warhol, Tracey Emin och Damien Hirst har bland andra fått sina verk utställda hos den skandalomsusade konstsamlaren. Galleriet slog först upp dörrarna 1985 och har över en och en halv miljon besökare varje år. Saatchi galler är GRATIS för alla besökare!

Aktuellt
I år firar Saatchi gallery 30 år. Se galleriets tre årtionden av konst här.

Adress:
Duke Of York’s HQ, King’s Road, London SW3 4RY
Pris: Gratis!
Tube: Sloane Square

Läs mer om Saatchi gallery.


Ripley’s Believe it or Not!

Ripley’s Believe it or Not slog upp sina portar i London 2008 men har sedan länge tillbaka funnits i USA. Londons Ripley’s Believe it or Not är dock världens största och här finner 500 olika osannolika, konstiga och spännande föremål utspridda på de 5 våningarna. Bland annat visas en skulptur av The Beatles gjord i tuggummi, 75 miljoner år gamla dinosaurieägg, en Tower Bridge-modell helt byggd av tändstickor samt Marilyn Monroes sminkväska. Här hittar du inte kopior av saker utan det är endast original som visas.

Ripley’s Believe it or Not är en attraktion för hela familjen och ligger precis vid Piccadilly Circus. Planera in ett långt besök för här finns mycket att se.

Adress och öppettider:
The London Pavilion, 1 Piccadilly Circus, London W1J 0DA
Måndag – söndag 10:00 – 00.00 (sista insläpp kl 22.30)
Pris: Vuxen: £26.95, Barn mellan 4-15 år £21.95, Barn under 4 år går in gratis (kolla websiten för online-discount)
Tube: Piccadilly Circus

Köp biljetter till Ripley’s Believe it or Not här.

Läs mer om Ripley’s Believe it or Not!


Tower of London

Idag anses Tower of London vara en av världens mest kända borgar med över 2.5 miljoner besökare varje år. Här kan du se den gamla fängelsehålan, avrättningsplatsen och juvelhuset där de kungliga brittiska kronjuvelerna förvaras än idag. Tornen har även en fin utsikt som man kan njuta av och förfriskningar finns på ett par ställen runt om i borgen för den som är hungrig eller törstig. Det erbjuds även guidade turer för den som vill.

Adress och öppettider:
The Tower of London, EC3N 4AB
Tisdag-lördag: 09.00-17.30
Söndag-måndag: 10:00 – 17:30
Pris: £21.45 Barn £10.75
Tube: Tower Hill

Köp biljetter till Tower of London här.

Läs mer om Tower of London.


Tower Bridge

Tower Bridge öppnades 1894 och ersatte då dåvarande London Bridge eftersom London Bridge hindrade fartyg från att ta sig in till London. Bron med sina klaffar kunde öppnas och stängas när de stora fartygen med master kom. I början drevs dessa klaffar med hjälp av ångmaskiner – idag är de dock eldrivna.

Bron är skyddad av English Heritage för sin arkitekturmässiga kvalité och sitt internationella kändisskap runt om i världen och får alltså inte rivas. För den som vill ta en promenad på bron finns en gångbana mellan de två tornen. I tornen finns också utställningar och ett museum för ångmaskiner.

Adress och öppettider:
Tower Bridge Road, London SE1 2UP
Utställningen har öppet:
April – september: 10:00 – 18:00
Oktober – mars: 09:30 – 17:30
Pris: Vuxen £8.00, Barn mellan 5-15 år £3.40, Barn under 5 år gratis
Tube: Tower Hill eller London Bridge

Köp biljetter här.

Läs mer om Tower Bridge.


London Eye

Med sina 3.5 miljoner besökare per år  är London Eye en av Englands huvudattraktioner och ett av Londons mest kända landmärken.? London Eye öppnade 1999 och turen tar ungefär en halvtimme. Från det som kallas  ”Världens högsta pariserhjul” och är Europas största pariserhjul har man en utsikt på fyra mil och attraktionen är dessutom också utsedd till världens bästa turistattraktion. Om du väljer att åka någon gång på kvällen får du se en med Londons alla lampor som lyser över vattnet och resten av staden.

För den som vill går det att boka en privat kapsel där 24 personer får plats, eller en romantisk tur, med champagne och chokladtryfflar, för två.

Adress och öppettider:
Riverside Building, County Hall Westminster Bridge Road SE1 7PB
Januari – mars 10.00 – 20.30
April – juni 10.00 – 21.00
Juli – augusti 10.00 -21.30
September – december 10.00 – 20.30
Pris: Vuxen från £19.20, barn från £12.30 (besök sidan för online-discount)
Tube: Waterloo

Köp biljetter till London Eye här.

Läs mer om London Eye.

 


Kensington Palace

Kensington Palace är beläget i Kensington Gardens nära Hyde Park och var förr i tiden även en del av parken. Nu är det en självständig park och är perfekt att kika in i fram åt eftermiddagen efter en dag härlig promenad i Hyde Park.

Kensington Palace är ett kungligt residens och själva trädgården är spektakulär. Palatset har varit ett kungahem i över 300 år och idag bor där kungligheter som Richard, hertig av Gloucester samt Michael av Kent och hans maka.
Här finns också Diana, Princess of Wales Memorial Playground, som är en lekplats byggd till Dianas minne.

Adress och öppettider:
Kensington Gardens, London W8 4PX
Sommartid 10.00 – 18.00
Vintertid 10.00 – 17.00
Pris: Vuxen £15, Barn under 16 år går gratis
Tube: Queensway eller High Street Kensington

Köp biljetter till Kensington Palace här.

Läs mer om Kensington Gardens.


Kew Gardens

Kew Gardens, som är den vardagliga benämningen på Royal Botanic Gardens i Kew är med sina 30 000 plantor en av världens största botaniska trädgårdar. Trädgården är känd för att vara en spektakulär plats belägen i en ljuvlig och välbärgad förort och är det perfekta utflyktsmålet för en solig dag.
Här finns underbara utomhusträdgårdar, men anläggningen innehåller även sex fantastiska Victorianska växthus samt en sagolik rosenträdgård.

Adress och öppettider:
Richmond, Surrey, TW9 3AB
Öppnar dagligen 09.30, stängningstid varierar efter säsong.
Pris: Vuxen £14.50 Barn: Gratis

Tube: Kew Gardens

Köp biljetter här.

Läs mer om Kew Gardens.


Shakespeare’s Globe Theatre

Guidade turer finns att tillgå på den legendariska Shakespeare’s Globe. Här kan man också sommartid se klassiska Shakespeare-föreställning men även andra pjäser om det gamla England.

Adress och öppettider:
21 New Globe Walk, Bankside SE19DT
Dagligen 09.00-05.30
Från och med maj är öppettiderna mer restriktiva då föreställningar hålls.
Pris: Vuxen £13.50, Barn £8.00
Tube: Mansion House eller London Bridge

Köp biljetter till The Globe Theatre här.

Läs mer om Shakespeare’s Globe Theatre.


St. Paul´s Cathedral

St. Paul´s Cathedral är Norra Europas största kyrka  och ligger i centrala London. Sankt Pauls-katedralen tog 45 år att bygga, då bygget inleddes 1675 och avslutades 1710. I katedralen finns Storbritanniens och de brittiska öarnas tyngsta kyrkklocka, Great Paul som väger 17 ton. Ett tips är att försöka gå på någon mässa och lyssna på kyrkokören, som är av Londons bästa körer. Eftersom akustiken är fantastisk och byggnaden enormt vacker kan du förbereda dig på en otrolig upplevelse.

Adress och öppettider:
St Paul’s Church, London EC4M 8AD
Måndag – lördag: 8.30 – 16.00
Söndag: endast öppet för gudstjänst
Pris: Gratis att gå in i Katedralen, för sightseeing Vuxen £14.50, Barn £6
Tube: St Paul’s

Köp biljetter till St.Paul’s Cathedral här.

Läs mer om St. Paul’s Cathedral.


London Dungeon

London Dungeon återskapar på ett mycket roligt och intressant sätt blodiga historiska händelser från Englands historia. Bland de över 40 olika utställningarna finns till exempel Stora branden i London, Jack Uppskäraren (Jack The Ripper) , Domedagen, Tortyrkammaren, Henrik VIII av England, Towern och Franska revolutionen. Perfekt för dig som vill lära dig lite extra om Englands historia samtidigt som du blir underhållen – och skrämd!

Adress och öppettider:
The London Dungeon
28-34 Tooley Street, London SE1 2SZ
Öppet varje dag, öppettider varierar från månad till månad – se länk nedan för mer information
Pris: Vuxen £24.60 Barn £19.20
Tube: London Bridge

Köp biljetter till London Dungeon här.

 


Abbey Road

Abbey road är egentligen bara en gata med ett övergångsställe. Men är man ett Beatles-fan är det så mycket mer…
I april 1969 spelade The Beatles in sitt sista album på Abbey Road studios och titeln på albumet blev Abbey Road, döpt efter studion och gatan utanför. Albumet blev deras mest sålda och på framsidan av albumet finns den ikoniska bilden av övergångsstället.
Här är det vanligt att turister står med kameran i högsta hugg för att försöka föreviga  familjemedlemmar eller vänner som promenerar på samma sätt som The Beatles gör på skivomslaget. Hyllningarna till Beatles är också många på den mur som finns utanför skivstudion. Detta är något som hängivna Beatles-fans inte får missa!

Adress:
3 Abbey Road, St John’s Wood, London NW8 9AY
Pris: Gratis!
Tube: St Johns Wood

Läs mer om Abbey Road.


Chinatown

Chinatown finner du i stadsdelen Soho och sträcker sig längs Gerard Street och några mindre kringliggande gator. Tidigare låg Chinatown i öst men efter bombningarna under andra världskriget förstördes stora delar och den kinesiska befolkningen som tidigare bott där och de nya kinesiska immigranterna bosatte sig i Soho. I Chinatown idag finns över 80 kinarestauranger men här kan man också bara vandra omkring och insupa atmosfären. Här hittar du också över 50 olika butiker, frisörer och resebyråer. Det är också kring Chinatown, samt vid Trafalgar Square och Leicester Square som det kinesiska nyåret firas in.

Adress:
Gerrard Street, Soho, London W1D 6JN
Tube: Leicester Square eller Piccadilly Circus

Läs om Chinatown.


Covent Garden

I mitten av West End finns Covent Garden och här hittar du the Royal Opera House, London Transport Museum samt puben Lamb & Flag som är en av Londons mest kända pubar och öppnade redan 1623. Här finns också shopping i massor, allt ifrån de stora kedjorna och designers till mindre mer okända butiker. Utbudet av restauranger är också enormt och här finns några av Londons bästa restauranger. På Covent Garden Piazza hålls det ibland marknader och här håller också flera gatuartister till som bjuder turisterna på en underhållande stund.

Adress:
Covent Garden, London WC2
Tube: Covent Garden

Mer information om Covent Garden hittar du här.


Carnaby Street

Carnaby Street var centrum för Swinging London på 60-talet med butiker som sålde kläder till mods, hippies och dandies. Idag har området kultstatus, speciellt för de som älskar band som Rolling Stones, The Who och Small Faces eftersom det var här bandens medlemmar hängde på 60-talet. Längs Carnaby Street och kringliggande gator hittar du flera märkesbutiker men också mindre mer personliga butiker. Här finns också några restauranger och ett flertal mysiga fik som passar perfekt för en paus i shoppingen. Kolla även in våra sidor om shopping i London

Adress:
Carnaby St, London W1
Tube: Oxford Circus

Mer information om Carnaby Street hittar du här.


Brick Lane

Trendiga Brick Lane består av två, ganska olika delar. Längs gatan hittar du vintagebutiker, trendiga up-and-coming modedesigners, gatukonstnärer och gallerier. I andra änden av gatan, i området som kallas Banglatown hittar du Indiska restauranger i mängder. På Brick Lane finns också några riktigt bra och välkända klubbar som t ex 93 Feet East där spelningar hålls flera gånger i veckan. Banden som spelar är oftast indie/rockband som ännu inte har skivkontrakt eller som precis börjat bli kända.

På söndagar hålls också Backyard Market och the Sunday Up Market där du kan göra riktiga fynd bland vintageprylar men också nytillverkade kläder, smycken och konstföremål. Dessutom kan du här köpa mat från all världens hörn. Även Brick Lange kan du läsa mer om under shopping i London!

Adress och öppettider:
Brick Lane, London E1
Marknaderna: Söndag: 09.00-17.00
Butikernas öppettider varierar
Tube: Aldgate East

Mer information om Brick Lane hittar du här.


The Shard

The Shard, eller The Shard of Glass (Glasskärvan) är en skyskrapa på 72 våningar, designad av mästerarkitekten Renzo Piano. Skärvan som är lokaliserad nära London Bridge blev färdigbyggd sommaren 2012 och är således relativt ny. Byggnaden sträcker sig hela 244 meter över havet och utgörs mestadels av kontor, lägenheter, hotell och även restauranger.

Men varför the Shard är värt ett besök beror naturligtvis på den fantastiska utsikten. Eftersom alla väggar är av glas kan du få en 360 graders vinkel utöver London. På en klar dag kan du se cirka 64 km långt, åt alla vädersträck. Är det utsikt du är ute efter finns inget bättre alternativ.

Adress och öppettider:
Joiner St, London, SE1 9EX
09.00-22.00 varje dag
Pris: £24.95
Tube: London Bridge

Köp biljetter till The Shard här.

Mer information om The Shard hittar du här.


Camden High Street

Camden Town har i många årtionden varit hemmaplan till Londons alternativa invånare. Här trängs punkare med mods, gothare, glamrockare, emos och indiekids vid kanalen, affärerna och pubarna längs med Camden High Street. Stadsdelen har  varit hem till rockstjärnor som Amy Winehouse och Pete Doherty, så väl som klassiska författare som Charles Dickens.

Förutom de världskända marknaderna Lock Market och Camden Market är Camden Town värt att besöka för de unikt designade husväggarna längs high streeten, fyllda med 3D-konst. Håll även utkik för en och en annan Banksy-målning.

Adress:
Camden High Street

Tube: Camden Town

Mer information om Camden Town hittar du här.


Highgate Cemetery

I exklusiva Highgate hittar du denna begravningsplats där flertalet kända personer ligger begravda, bland andra Karl Marx. Denna kyrkogård öppnades redan 1839 och karaktäriseras av sina gotiska gravstenar och byggnader.

Adress och öppettider
Highgate Cemetery
Swain’s Lane
Highgate, London N6 6PJ

Mars – Oktober, veckodagar 10.00-17.00
Mars – Oktober, helger 11.00-17.00
November – Februari, veckodagar: 10:00 – 16.00
November –  Februari, helger: 11:00 -16.00

Pris: £4 för vuxna, gratis för barn.
Tube:
Archway Borough

Mer information hittar du här.


Se även

Gratis i London

Marknader  London

Shopping  London

Vintage  London

Musikaler London

Weekend  London

Sightseeing London

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.